Τρόποι Αποστολής

Αρχική

Τρόποι Αποστολής

1)Αποστολή με Speedex courier.
2)Αποστολή με οποιαδήποτε αντίστοιχη εταιρία courier που μας εξασφαλίζει την πιο άμεση παράδοση στην εκάστοτε περιοχή!
3)Αποστολή με μεταφορικές εταιρίες (όταν ο τρόπος πληρωμής είναι οποιοσδήποτε άλλος εκτός από την αντικαταβολή).
4)Εαν ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με εταιρία courier της αρεσκείας του θα πρέπει να μας ενημέρωση πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και η χρέωση επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον πλάτη!
Η παράδοση των δεμάτων στην εταιρία courier γίνετε την ίδια ημέρα εάν η παραγγελία έχει γίνει έως 16:00,διαφορετικά θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Η εταιρία μας ευθύνεται για την έγκυρη παράδοση του δέματος στην εκάστοτε εταιρία courier ή μεταφορική.
Ο χρόνος παράδοσης του δεμάτων στον αποστολέα είναι καθαρά ευθύνη της εκάστοτε εταιρίας courier ή εταιρίας μεταφορών,σε περίπτωση καθυστέρησης του δέματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ελέγξουμε εκ νέου την αποστολή.
Οι ώρες και οι μέρες εργασίας είναι διαφορετικές σε κάθε courier ή μεταφορική και αυτό εξαρτάται από τον νομό που ανήκει και τον όγκο εργασίας που καλύπτει!
Η παράδοση των δεμάτων γίνετε από 1 έως 2 ημέρες εργάσιμες στις περισσότερες περιοχές.
Η παράδοση σε δυσπρόσιτη περιοχή είναι από 2 έως 4 ημέρες εργάσιμες.
5)Για αποστολές στην Κύπρο το κόστος των μεταφορικών εξόδων υπολογίζετε ανάλογα με τα προϊόντα που θα διάλεξη από την εταιρία μας (όγκος – κιλά) καθώς και το μέρος που θα γίνει η παράδοση του δέματος.
Για την επιλογή της πληρωμής με αντικαταβολή στην Κύπρο υπάρχει μια επιπλέων χρέωση 4,50€.
Ο χρόνος παράδοσης για την Κύπρο είναι από 3 έως 10 ημέρες εργάσιμες, χρόνος που έχει να κάνει με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξει ο πελάτης κατά το κλείσιμο της παραγγελίας.
6)Για τον οποιαδήποτε άλλο τρόπο παράδοσης του δέματος ο πελάτης μπορεί να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία.
*Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης ακόμα και το Σάββατο που σε κάποιες περιοχές έχει μια ελάχιστη χρέωση.

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής για αγορά προϊόντων συνολικής αξίας άνω των 50 € είναι δωρεάν, ενώ για παραγγελίες κάτω των 50 € τα έξοδα αποστολής είναι 3,00€.
Στην περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,00€.

Παράδοση Προϊόντων

Η παραγγελία θα σας σταλεί  με χρόνο παράδοσης 4 – 10 εργάσιμες ημέρες για την Ελλάδα και 9 – 16 εργάσιμες ημέρες για την Κύπρο και την Ευρώπη.