Η εταιρία μας UniqueLingerie προσπαθεί να σας προσφέρει όσο το δυνατόν τις καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα της αγοράς ενδυμάτων μέσω διαδικτύου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή παρατήρησή σας, θα θέλαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας (θα τη βρείτε ΕΔΩ) για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Είναι σημαντικό για μας να απαντάμε τα ερωτήματά σας και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Θα σας απαντήσουμε εντός 24 ωρών.

Ποιοι είμαστε;

Η UniqueLingerie βρίσκεται στο χώρο της διαδικτυακής πώλησης ενδυμάτων από το 2017. Κάθε χρόνο συμμετέχουμε σε διεθνής εκθέσεις ρούχων, προκειμένου να δημιουργήσουμε για εσάς ποιοτικά την καλύτερη συλλογή ρούχων. Επιπρόσθετα έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τα προϊόντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Στη UniqueLingerie η αναλογία ποιότητας-τιμής είναι από τις προτεραιότητές μας, ώστε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Πως μπορώ να ενημερωθώ για τα νέα προϊόντα σας ή προσφορές;

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας είτε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας είτε με newsletter.
Κάθε εβδομάδα η ιστοσελίδας μας εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα και προσφορές. Στο μενού της ιστοσελίδας μας υπάρχουν οι σχετικές κατηγορίες, όπου μπορείτε να δείτε.
Εάν εγγραφείτε στην υπηρεσίας Newsletter της εταιρίας μας, και επιβεβαιώσετε μέσω email τη συμμετοχή σας σε αυτή (δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων του λογαριασμού email σας για το email της επιβεβαίωσης και αποδοχής), θα λαμβάνεται ενημέρωση για νέα προϊόντα, προσφορές αλλά και προωθητικές ενέργειες της εταιρίας UniqueLingerie με κουπόνια, διαγωνισμούς κ.ά.

Πώς θα ενημερωθώ για την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε αυτοματοποιημένο email της παραγγελίας σας. Μέσα σε λίγη ώρα ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας. Για κάθε εξέλιξη (αναμονή, επεξεργασία, ολοκληρωμένη) θα ενημερώνεστε με email. Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά είμαστε πάντα στη διάθεσή σας είτε τηλεφωνικά είτε με email.

Ποιο είναι το μέγεθός μου;

Σε κάθε προϊόν, δίπλα από τον κωδικό του προϊόντος υπάρχει το εικονίδιο της μεζούρας. Επιλέγοντας εκεί, μπορείτε να δείτε τον πίνακα μεγεθών και να βρείτε το μέγεθός σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το σχετικό κουμπί κάτω από τη σύντομη περιγραφή του ρούχου, να ορίσετε το βάρος και το ύψος σας, και να βρείτε το μέγεθός σας.

Πώς μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω στην ιστοσελίδα σας;

Στο επάνω και δεξί μέρος της ιστοσελίδας μας υπάρχει ένα εικονίδιο «Αναζήτησης». Πατώντας εκεί, είναι διαθέσιμο το πεδίο αναζήτησης, όπου εκεί γράφετε τη λέξη που επιθυμείτε (παράδειγμα «μπλούζα»). Η ιστοσελίδα θα σας εμφανίσει όλα τα προϊόντα τα οποία είναι σχετικά με τη λέξη αυτή.
Ένας άλλος τρόπος είναι από την περιήγηση του μενού μας, που βρίσκεται στο αριστερό και πάνω μέρος της ιστοσελίδας. Σε κάθε λέξη του μενού που ακουμπάει το ποντίκι σας, εμφανίζονται στο πλάι οι υποκατηγορίες (εφόσον υπάρχουν) καθώς και κάποια προϊόντα ενδεικτικά της κάθε κατηγορίας. Επιλέξτε πατώντας πάνω στη λέξη-κατηγορία ή υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει, και θα δείτε όλα τα σχετικά προϊόντα. Στο αριστερό τμήμα, θα διακρίνετε μία μπάρα, όπου μπορείτε να φιλτράρετε τα προϊόντα βάση κατηγορίας, τιμής, χρώματος και μεγέθους.